Over uw schilder en het schilderwerk

Het schilderwerk aan uw huis, en dat geldt zowel voor binnen als buiten, mag u gerust zien als een uitstekende investering in de toekomst. Nog even afgezien van het feit dat u het natuurlijk een genot vindt om te zien... is uw huis een waardevol bezit dat, mits goed onderhouden natuurlijk, zijn waarde behoudt.
En dat onderhoud is dus enorm belangrijk. In ons kleine landje zijn de weersinvloeden zoals regen en wind, van grote invloed op de kwaliteit  van het schilderwerk. Alleen daarom al verdient uw huis een vakman dien met hart voor het schildersvak aan het werk gaat. De betere schilder werkt dus eigenlijk mee aan het op peil houden van uw onroerend goed op de lange termijn.

Behoud door onderhoud!
Kwaliteit kan alleen gegarandeerd worden als er gewerkt wordt met kwaliteitsproducten. Daarom kiest BerKa voor de volgende merken:
- Boonstoppel
- Sikkens
- Veveo

EfficiŽnt meerjaren onderhoudsplan

Indien u net als BerKa, prijs stelt op een duurzame relatie, kan Berka u desgewenst ook een efficiŽnt en kosten-beheersend meerjarig onderhoudsplan aanbieden. Hierdoor weet u altijd wanneer er aan uw huis gewerkt wordt en hebt u een duidelijk beeld van de kosten op langere termijn.
BerKa, uw Betere Schilder werkt snel en voor een prijs die altijd in overeenstemming is met de geleverde kwaliteit. Als u kiest voor de erkende Betere Schilder... kiest u voor een goed gevoel!

Voorbeeld van een meerjaren onderhoudsplan