Aangenaam kennis met u te maken

Mijn naam is Bert Kaasjager. Sinds 1978 ben ik werkzaam in het schildersvak, en sinds september 2002 eigenaar van BerKa Schilderwerken & Coatings.

Behoud door onderhoud!
C:\Websites\\BerKa\website
Kwaliteit moet natuurlijk vanzelfsprekend zijn als u een vakman inhuurt. BerKa is aangesloten bij de vakvereniging " De Betere Schilder". Deze vereniging toetst regelmatig het werk van het door haar leden geleverde werk. Pas als dat aan de kwaliteitseisen van de " Betere Schilder" voldoet, mag een schildersbedrijf het logo voeren. Dit logo geeft u dus de zekerheid dat u kwaliteit mag verwachten.
In alle bescheidenheid mag ik zeggen dat ik verscheidene keren verkozen ben tot 1 van de 10 beste schilders in Nederland die zijn aangesloten bij de Betere Schilder

BerKa is ook aangesloten bij SchilderKTV.nl
SchilderKTV.nl heeft het doel de schildersbranche nog klantgerichter te maken, om zodoende de professionele schildersbranche te wapenen in de strijd tegen beunhazen en andere weinig professionele aanbieders van schilderswerken.Het spreekt voor zich dat ik graag mag schilderen. Tijdens de schilderwerkzaamheden ervaren hoe een huis zienderogen opknapt, voor een langere periode weer bestand is tegen weersinvloeden en bovendien een fraaiere uitstraling krijgt, dat zijn aspecten die mij motiveren. En als de opdrachtgever tevreden is en weer met meer plezier zijn woning binnenstapt, tja, wat wil je nog meer.

Het persoonlijke contact met opdrachtgevers vind ik niet alleen belangrijk maar ook van grote toegevoegde waarde in mijn werk. Al in het offertestadium transparant zijn naar elkaar, zodat beide partijen weten wat ze aan elkaar hebben en wat de wensen zijn. Je hebt een korte periode veel met elkaar te maken. Je bent een vreemde die, vanuit de noodzaak dat het huis geschilderd moet worden, tijdelijk een stukje inbreekt in de privacy van een gezin. Dit realiseer ik me heel goed, en daarom vind ik het erg belangrijk dat een klant 's morgens met een gerust hart naar zijn/haar werk gaat, terwijl de schilder bezig is.

De afgelopen jaren hebben steeds meer klanten mij gevonden via voornamelijk mond-op-mond reclame. Dit is ook bij uitstek de beste reclame. Het gaat immers niet alleen om de kwaliteit van het schilderwerk, maar ook hoe de werkzaamheden worden uitgevoerd.

Naast het schilderwerk wordt ik dan ook gevraagd voor een eerlijk (kleur)advies, budget indicaties, renovatieplannen en de door de overheid geboden financiŽle mogelijkheden.